FIRAT ANAOKULUNU ZİYARET

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ, Dekan Yardımcıları Doç.Dr.Mustafa UĞRAŞ ve Dr.Öğr.Üyesi Ferhat BAHÇECİ ile Okul Öncesi Eğitimi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr.Mehmet ULUCAN ve Dr.Öğr.Üyesi Filiz ELMALI Üniversitemiz kampüsünde yer alan Fırat Anaokulu'nu ziyaret etti. Okulun başarılı müdürü Onur Demir ile Eğitim Fakültesi ve Fırat Anaokulu olarak okul öncesi eğitimi alanında birlikte yapılabilecek çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Oldukça verimli geçen görüşmede, başta kampüsümüzde bulunan Fırat Anaokulu olmak üzere, Elazığ'da okul öncesi eğitimi alanında Üniversitemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle gelecekte yapılabileceklere ilişkin görüşler paylaşıldı. Okul Müdürü Onur hocamıza misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.