BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Öğretmenler Günü, Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğrenci Korosu'nun hazırlamış olduğu konselerle kutlandı. Yrd.Doç.Dr. Burcu Gezer Şen koordinatörlüğünde ve Öğretim Görevlisi Ahmet Fuat Sevim rehberliğinde faaliyetlerini sürdüren Temel Eğitim Bölümü Öğrenci Korosu, 24 kasım Öğretmenler Günü için Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda konser verdi. Öğretim elemanları, öğretmenler ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen konserde koro üyesi öğrencilerimiz; Beyza Kaviye Ateş,Ümit Gezgin, Elif Turan,Elif Zorlu, Mahmut Bulut seslendirdikleri eserlerle beğeni topladı. Etkinlik, Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Topluluğu'nun hazırlamış olduğu hediyeleri dinleyicilere sunmasıyla son buldu. Resim galerisi için tıklayınız...