Haberler

TARİHİ SİL BAŞTAN YAZDIRAN KEŞİF “GÖBEKLİTEPE” GEZİSİ Çarşamba, Aralık 25, 2019 - 10:58

TARİHİ SİL BAŞTAN YAZDIRAN KEŞİF “GÖBEKLİTEPE” GEZİSİ

GEZİN İFFET-NUSRET GÜLSER İLKOKULU ANA SINIFINDA DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ Çarşamba, Aralık 25, 2019 - 10:51

Akademik Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Burcu GEZER ŞEN'in yürütmekte olduğu Fırat Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Topluluğu 13 Aralık 2019 Cuma günü Gezin İffet-Nusret Gülser İlkokulu Ana Sınıfında "Diş Sağlığı Eğitimi" temalı bir etkinlik gerçekleştirdi.

EĞİTİMDE YENİLİK KONULU SÖYLEŞİ Çarşamba, Aralık 11, 2019 - 19:39

Fakültemiz, Temel Eğitim Bölümü tarafından “Eğitimde Yenilik” konulu söyleşi düzenlenmiştir. Söyleşiye konuşmacı olarak Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Erol ASİLTÜRK, Dekan Yardımcıları, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katılmıştır.

FAKÜLTEMİZDE ÖĞRETMENLİK MİSYONU KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ. Perşembe, Aralık 5, 2019 - 12:07

4 Aralık 2019 Çarşamba Günü fakültemizin konferans salonunda Okul Öncesi Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği Programlarının son sınıf öğrencilerine yönelik öğretmenlik mesleğinin değerlerini vurgu yapan bir konferans düzenlendi. Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerinin katıldığı bu konferans Tunceli MEB eski İl Müdürü Sayın Ziya POLATTAŞ tarafından verildi.

SEVGİ VARSA ENGEL YOK! Salı, Aralık 3, 2019 - 15:13
Temel Eğitim Bölümü Drama ile Oryantasyon Etkinlikleri Salı, Aralık 3, 2019 - 11:06

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında bölümümüze yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerinin üniversiteye ve bölüme uyumları amacıyla oryantasyon etkinlikleri düzenlenmiştir. Bu kapsamda 10 Ekim 2019  ve 5-6 Kasım 2019 tarihlerinde Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda drama etkinlikleri düzenlenmiştir.

HARPUT'TA TEMEL EĞİTİM BÖLÜM KAHVALTISI (21.10.2019) Salı, Ekim 22, 2019 - 15:14

21 Ekim 2019 Pazartesi Günü F.Ü. Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü olarak yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin oryantasyonu ve tüm öğrencilerimizin kaynaşması amacıyla Harput'ta bir kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe Okul Öncesi Öğretmenliği öğretim elemanları ve öğrencileri ile Sınıf Öğretmenliği Öğretim elemanları ve öğrencileri katılmıştır.

FAKÜLTEMİZİN 20. YILI KAPSAMINDA DÜZENLENEN ÖĞRENCİ ŞENLİĞİ Cuma, Nisan 27, 2018 - 17:02

Fakültemizin 20.

BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ Çarşamba, Aralık 6, 2017 - 19:25

Öğretmenler Günü, Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğrenci Korosu'nun hazırlamış olduğu konselerle kutlandı. Yrd.Doç.Dr. Burcu Gezer Şen koordinatörlüğünde ve Öğretim Görevlisi Ahmet Fuat Sevim rehberliğinde faaliyetlerini sürdüren Temel Eğitim Bölümü Öğrenci Korosu, 24 kasım Öğretmenler Günü için Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda konser verdi.

OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARI İÇİN YARDIM KERMESİ Pazartesi, Aralık 4, 2017 - 14:34

Fırat Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Topluluğu önderliğinde; Elazığ/Merkez Yünlüce İlkokulu,  Elazığ/Keban Atatürk İlkokulu,  Elazığ/Arıcak Yoğunbilek İlkokulu bünyesindeki anasınıflarına kitap temin etmek için yardım kermesi organize edilmiştir.

Sayfalar